Avís legal

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), informem que aquest lloc web i el domini fusteriallobet.com pertanyen a RAMON LLOBET PALAU, amb domicili a C/Gardeny s/n de Sant Martí de Maldà (CP 25344), i NIF 40893659G. Correu electrònic de contacte: info@fusteriallobet.com

Usuaris i ús del portal

L'accés i/o ús d'aquest portal de FUSTERIA LLOBET atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides. Les esmentades Condicions s'aplicaran independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d'obligat compliment

El domini fusteriallobet.com proporciona l'accés a multitud d'informacions a Internet pertanyents a FUSTERIA LLOBET. L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del portal. Aquesta responsabilitat s'estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre l'USUARI serà responsable d'aportar informació veraç i lícita. L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts que FUSTERIA LLOBET ofereix a través en el seu portal.

Propietat intel·lectual i industrial

FUSTERIA LLOBET, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de FUSTERIA LLOBET. Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de FUSTERIA LLOBET. L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de FUSTERIA LLOBET. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat.

Responsabilitat sobre els continguts

FUSTERIA LLOBET no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.